Fuga Dariei din Ținutul Păsării Măiestre

Seria Andilandi continuă cu cel de-al cincilea roman semnat de Sînziana Popescu: „Fuga Dariei din Ținutul Păsării Măiestre”. Ilustrațiile de pe copertă îi aparțin Cireșicăi Cuciuc.

Sânzienele, Piticii, Balaurii, Zmeii, Caii Năzdrăvani, Ielele, Uriașii, Căpcânii, ba până și atotputernicul Solomonar Mar au rămas încremeniți ca niște statui-vii în bătălia epocală ce ar fi trebuit să le decidă soarta după zborul lui Petru peste Tărâmul Balaurilor.

Ce vrajă misterioasă i-a țintuit pradă Strigoilor și Hârcelor? Ce va putea face Daria împotriva acesteia? Și cine sau ce o va mai putea ajuta acum? Prietenii din umbră? Dragostea pentru muzică? Curajul?

Învață din greșelile ei. Nu se știe când Andilandi te va pune la încercare și pe tine.

„Nu există nevoie mai mare pe lumea asta decât nevoia de iubire și nu există putere mai mare decât sentimentul de iubire. Acesta este mesajul pe care ni-l transmite Sînziana prin poveștile ei. Se desprind din rândurile cărților așa o blândețe, o mângâiere și o stare de bine… Se simte o emoție pozitivă în general, pe care eu nu o pot asocia cu altceva decât cu iubire.” – Raluca Mărgean, Bucuria Lecturii

*

În aceeași serie au mai apărut romanele

„Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”

„Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie”

„Drumul Anei prin Valea Plângerii”

„Zborul lui Petru peste Tărâmul Balaurilor”

și volumul de povestiri

„Istorioare cu cosițe”

Scroll to Top