Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Îţi mai aminteşti de Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm? De atunci au trecut zece ani, iar Celălalt Tărâm s-a schimbat. Graniţele s-au rearanjat, cârmuitorii sunt acum… alţii. Nu se mai nasc decât Balauri „de rând”, cu mai multe capete, dar mai puţină putere. Ielele au îmbătrânit, Blajinii se ascund, Căpcânii au pierdut războiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodată, pârjolesc totul în calea lor.

Acesta e momentul când o nouă aventură e pe cale să înceapă. Prietenii? Aceiaşi. Duşmanii? Cu mult mai mulţi. Cărăuşul? Nu este singur, ci sunt… doi.

Cel de-al doilea volum al seriei „Andilandi” – semnată de Sînziana Popescu și ilustrată de Cireșica Cuciuc (Litinschi) – îţi prezintă peripeţiile gemenilor Andrei şi Lucia în Celălalt Tărâm. În misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sânziene la Ursitoare, pe lângă personajele binecunoscute ale primului volum, Cărăuşii se vor mai întâlni şi cu clanurile asuprite ale Piticilor, cu Statu-Palmă-Barbă-Cot şi al său Iepure Şchiop, cu Zânele-păsări şi Vâlvele-bălţii, cu Licuricii şi cu multe alte figuri deosebite ale mitologiei româneşti.

Învaţă din greşelile lor. Nu se ştie niciodată când Andilandi te va pune la încercare şi pe tine…

Versiune răsfoibilă

Îţi era dor de lumea lui Andilandi? Noi sperăm ca da şi de aceea v-am pregătit tuturor un extras răsfoibil din al doilea volum al seriei, Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie. Fragmentul conţine primele şapte capitole ale cărţii. Lectură plăcută!

1 thoughts on “Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie”

  1. Pingback: Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie, ediţia a II-a | Mediamorphosis

Comments are closed.

Scroll to Top