Zborul lui Petru peste Tărâmul Balaurilor

Seria Andilandi continuă cu cel de-al patrulea roman semnat de Sînziana Popescu: „Zborul lui Petru peste Tărâmul Balaurilor”.

Balauri de gheaţă. Balauri de foc. Balauri peste tot. Celălalt Tărâm e acum al lor. Zmeii, Ielele şi Căpcânii le plătesc tribut. Strigoii întorşi de departe le sunt vasali. Fiinţele Luminii strâng rândurile, dar Solomonarul Mar mai are nevoie doar de opt copii pentru a subjuga definitiv ambele lumi: a noastră şi a oamenilor.

Ce caută în această luptă Petru, un copil străin, sosit de peste mări şi ţări? Ce ştie el despre tradiţiile noastre? Ce-i pasă lui de noi?

Învaţă din greşelile lui. Nu se ştie când Andilandi te va pune la încercare şi pe tine.

„Seria Andilandi s-a îmbogăţit cu un al patrulea roman, încă o carte fantasy izbutită, în care un erou-copil se confruntă cu aventuri în lumea basmului, aventuri menite să-i pună la grea încercare puterile sufleteşti. […] Autoarea ne-a obişnuit deja cu un stil dens în umor postmodern, cu o varietate creativă a personajelor mitologice româneşti, încă din celelalte trei romane ale seriei. Nu ştiu câte volume va aduna până la final seria Andilandi, dar sunt sigură că noi, cititorii, vom fi mereu bucuroşi de călătorii în Tărâmul Celălalt. Pentru că el există!” – Mirela Miron, extras din prefața cărții

Save

1 thoughts on “Zborul lui Petru peste Tărâmul Balaurilor”

  1. Pingback: Întâlnire de suflet la „Artelier D” | Tărâmul lui Andilandi

Comments are closed.

Scroll to Top