Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm

Te-ai gândit cum ar fi să te trezeşti într-o bună dimineaţă în Celălalt Tărâm, alături de propriul tău Cal Năzdrăvan? Este exact ceea ce i s-a întâmplat lui Vlad Ionescu, un băieţel obişnuit ajuns într-o lume neobişnuită. Ajutat de Blajini şi de Uriaşi, Vlad se va lupta cu Iele, Zmei, Strigoi, Căpcâni, Balauri şi Solomonari, pentru a ajunge până în Poiana Sânzienelor şi a duce la îndeplinire tainica misiune încredinţată de Ursitoare.

Învaţă din greşelile lui. Nu se ştie niciodată când Andilandi te va pune la încercare şi pe tine…

„O poveste sută la sută românească, valorificând inteligent, seducător şi captivant la lectură, întregul univers mitologic şi folcloric autohton. […] Un roman pentru copii mai mari, în care suspansul şi surprizele se ţin lanţ.” — Ioana Drăgan, extras din prefaţa cărţii

Pe data de 12 octombrie 2009, un juriu compus din domnii Eugen Simion, Dan Cristea, Alex Ştefănescu, Tudorel Urian şi Radu Voinescu a decernat premiul Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti, secţiunea literatură pentru copii, primului volum al seriei Andilandi.

Coperta primei ediții a romanului „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”
Prima ediție a romanului „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”

Roman pentru copii (9-14 ani)
Ediţie cartonată
Anul apariției: 2008
Finisaj mat cu lăcuire selectivă
Format 11,5 x 16,5 cm
368 de pagini
12 portrete alb-negru
ISBN 978-973-88826-1-4
Preţ recomandat
25 lei (TVA inclus)

CUMPĂRAŢI ONLINE

Elefant [stoc epuizat]
Cărturești [stoc epuizat]
Eminescu [stoc epuizat]

Coperta ediției electronice a romanului „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”
Ediția electronică a romanului „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”

Roman pentru copii (9-14 ani)
Ediţie electronică
Anul apariției: 2015
Format EPUB
(Adobe DRM)

Preţ recomandat
13 lei / €3

CUMPĂRAŢI ONLINE

Google Play Store
Kobo Books.

A doua ediţie a cărţii "Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm"
A doua ediţie a romanului „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”

Roman pentru copii (9-14 ani)
Ediţie broşată
Anul apariției: 2013
Format 12,7 x 20,3 cm
306 de pagini
ISBN 978-606-93279-1-3

Preţ recomandat
34 lei (TVA inclus)
€8,99 / £7,99 / $9,99

CUMPĂRAŢI ONLINE

Preț special: 29 de lei
Adaugă în coș

Cărturești
Amazon.com
Book Depository (livrare gratuită)
Barnes & Noble

sau alte librării online

Sînziana Popescu - portret
Sînziana Popescu

Sînziana Popescu s-a născut în 1972 în Târgu-Mureș, un mic orășel din cea mai frumoasă provincie a României, Transilvania, într-o familie de actori. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie din orașul natal, în 1997, s-a mutat în București, unde a fost pe rând medic, jurnalist de știință sau parenting și scenarist. A scris și publicat teatru pentru copii, piesele ei fiind premiate, traduse și jucate pe scenele din întreaga țară, precum și la Teatrul Național Radiofonic. Sînziana Popescu este însă cunoscută în mod egal și pentru Andilandi, o serie fantasy inspirată din mitologia românească.

Cireșica Litinschi-Cuciuc - portret
Cireșica Litinschi-Cuciuc

Cireșica Litinschi-Cuciuc s-a născut în 1975 în București. A absolvit în 1998 Universitatea Națională de Arte din București, secția Arte Textile, specializarea Modă. Încă din facultate a lucrat în domeniul presei, ca redactor de modă, stilist și ilustrator la reviste ca: 2000 Plus, Familia mea, Cosmopolitan, Look, Avantaje. Din 2004 și până în prezent a lucrat ca designer de costume în domeniul publicității și cinematografiei. A semnat costumele pentru filmele Și caii sunt verzi pe pereți (regia Dan Chișu), O lună în Thailanda (regia Paul Negoescu), Roxanne (regia Vali Hotea), scurtmetrajele Alb (regia Paul Cioran) și Not today (regia Cristina Iliescu) și a fost asistenta designerului de costume la filmul Toni Erdmann (regia Maren Ade).

Versiune răsfoibilă

Pentru un contact direct cu lumea lui Andilandi, v-am pregătit un extras răsfoibil din primul volum al seriei, Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm. Fragmentul conţine prefaţa şi primele patru capitole ale cărţii. Lectură plăcută!