Website pentru Tărâmul lui Andilandi

Captură de ecran. cu website-ul "Tărâmul lui Andilandi"

Pentru promovarea seriei Andilandi, am creat un website dedicat special Celuilalt Tărâm. Vizitatorii au la dispoziţie aici nu doar câte un fragment răsfoibil din Călătoria lui Vlad în Celălalt TărâmAventura gemenilor dincolo de Poiana Vie şi Drumul Anei prin Valea Plângerii sau ştiri despre volumele seriei, ci şi o suită de alte poveşti – aflate în domeniul public, împreună ci mai multe recomandări de spectacole, de premiere cinematografice şi de cărţi pentru copii, părinţi sau bunici.

Întrucât am avut în vedere o actualizare frecventă a acestui site, am preferat o platformă de blogging – WordPress – personalizată la nivelul temei grafice şi adaptată funcţionalităţilor necesare unui mic portal tematic.

Vizitatorii au la dispoziţe diverse mijloace de a interacţiona şi de a socializa – de la simple comentarii şi sondaje, la posibilitatea de a trimite mesaje legate de conţinutul portalului sau chiar de a prelua o parte dintre articolele noastre în propriile spaţii web, în conformitate cu Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului. Există şi un spaţiu pe Facebook dedicat fanilor seriei, cu un modul integrat în prima pagină acestui website.

Scroll to Top