Istorioare cu cosiţe, acum şi în variantă electronică

Coperta volumului electronic Istorioare cu cosiţeMicilor cititori ai secolului XXI – cei care au abandonat mirosul cernelii pe hârtie şi îşi savurează poveştile pe ecranele luminoase ale tabletelor şi telefoanelor – le propunem începând de astăzi două versiuni electronice ale volumului de poveşti din Tărâmul lui Andilandi semnat de Sînziana Popescu şi ilustrat de Cireşica Litinschi, Istorioare cu cosiţe.

Prima versiune poate fi descărcată din magazinul Kobo. Cărţile electronice Kobo, pentru cei care nu ştiu, pot fi descărcate pe readerele cu acelaşi nume, dar şi pe orice alte tablete, telefoane sau direct pe computer, indiferent de sistemul de operare (iOS sau Android, PC sau Mac), prin intermediul aplicaţiei gratuite Kobo.

Fanilor Android le-am pregătit direct o carte Google, în librăria online de pe Google Play, care începe treptat să se populeze şi cu cărţi în limba română. Aici puteţi descărca chiar şi o mostră gratuită, pentru a vedea dacă vă prinde prima poveste.

Mai multe detalii despre Istorioare cu cosiţe şi mai multe link-uri despre locurile de unde poate fi achiziţionată varianta pe hârtie găsiţi în pagina acestui volum, chiar aici, pe site-ul editurii.

Scroll to Top