Bun găsit, lume!

Tradiţionalul titlu în limba engleză al unui prim articol pe blog este „Hello, World”. Ei bine, lume, bun găsit! 🙂

De mult aveam de gând să ne reconstruim website-ul pentru a permite o actualizare mai uşoară a informaţiilor şi ne-am luat răgazul să facem asta acum, înaintea unei noi salve de apariţii editoriale sub toate formele (adică pe hârtie şi electronice).

În plus, în ultima vreme ne-am ocupat şi cu alte minunăţii, în afară de cărţi, şi trebuia să găsim şi pentru ele un mijloc de anunţare / promovare. Avem bunăoară nişte cărţi de joc minunate, cu desenele lui Sir John Tenniel la Alice, pentru copiii de grădiniţă de Lewis Carroll. Sau vă recomandăm „raftul” Mediamorphosis de pe CafePress, garnisit cu decoraţiuni, haine, căni, huse pentru e-readere şi alte obiecte ornamentate cu ilustraţii vintage din vechile cărţi pentru copii ale colecţiei Vintage Books ~ restored. Vor mai fi şi altele, iar aici ni se pare locul ideal pentru a le prezenta.

În rest, am păstrat grupate proiectele online şi pe cele multimedia, după cum remarcaţi în meniul de deasupra, după cum am păstrat şi butoanele către reţelele sociale unde activăm: Google+, Issuu, Facebook, Pinterest sau Twitter.

Este însă important de spus că prin trecerea la un website construit pe platforma WordPress am putut asocia fiecărui produs de-al nostru propria pagină de comentarii, pentru a avea din partea dumneavoastră, a publicului cititor, reacţii nemijlocite legate de ceea ce facem. Pentru comentarii am folosit Disqus, un sistem ce permite accesul fie printr-un cont dedicat, fie cu ajutorul conturilor din Google, Facebook, Twitter, Yahoo sau OpenID.

Acestea fiind scrise, nu ne rămâne decât să vă dorim navigare plăcută!

Scroll to Top