Basme alese

Coperta cărţii Basme alese

Pentru primul volum al colecţiei „Poveşti şoptite”, ilustrat în stil victorian de Walter Crane, am selectat câteva basme clasice, mai mult sau mai puţin cunoscute la noi: „Prinţul Brotac” şi „Frumoasa adormită” de fraţii Grimm, „Aladin şi Lampa Fermecată”, „Frumoasa şi Bestia” de Jeanne-Marie LePrince de Beaumont, „Căprioara Albă” şi „Prinţesa Stea-Frumoasă” de Marie-Catherine Le Jumel de Barneville, baroneasă d’Aulnoy.

Numele acesteia din urmă vă este probabil mai puţin cunoscut. Ea a consacrat însă denumirea de „poveşti cu zâne” (contes de fée / fairy tales), scrieri mai degrabă literare, dar de vădită inspiraţie folclorică, asemenea textelor din acest volum.

Coperta CD-ului Basme aleseCartea este însoţită de un CD special conceput în sprijinul părinţilor foarte ocupaţi de astăzi şi al copiilor dornici de poveste din toate timpurile. Pe CD-ul audio ataşat poveştile sunt citite molcom, în şoaptă.

În afara CD-ului cu audiobook-ul respectiv, ce poate ţine loc de lectură înainte de culcare, pe site pot fi vizualizate si videobook-urile răsfoibile, primele creaţii de acest tip din România, prin care copiii pot urmări în voie pe monitor ilustraţiile, acest lucru ajutându-i să parcurgă mai uşor povestea în paralel cu coloana sonoră (în modul full screen).

Numai de pe site-ul editurii cărţile pot fi comandate cu sau fără CD, în pachete promoţionale speciale sau cu reduceri importante faţă de preţul din librării.

Videobook

Ne face plăcere să vă oferim un videobook interactiv cuprinzând întregul volum de Basme alese – ilustrate în stil victorian de Walter Crane. Iar dacă veţi mări cartea pe tot ecranul (cu comanda „View in full screen”), veţi putea asculta şi coloana sonoră a CD-ului, chiar în timpul lecturii. Vizionare plăcută!

Scroll to Top