Alice, pentru copiii de grădiniţă

Coperta cărţii Alice

„Aventurile lui Alice în Ţara Minunilor” nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cu toate acestea, ediţia de faţă (tradusă pentru prima dată în limba română) – „Alice repovestită pentru copiii de grădiniţă” – necesită o scurtă explicaţie.

Coperta CD-ului cu AliceÎn 1889, la 25 de ani de la succesul obţinut cu superba ediţie princeps ilustrată de către John Tenniel, Lewis Carroll decide să scurteze el însuşi textul propriului său roman, pentru a-l adapta pe înţelesul copiilor mai mici. Aceasta este cartea, cu desenele originale ale lui Tenniel restaurate prin mijloace moderne, şi un CD special conceput în sprijinul părinţilor foarte ocupaţi de astăzi şi al copiilor dornici de poveste din toate timpurile. Pe CD-ul audio ataşat poveştile sunt citite în şoaptă.

În afara CD-ului cu audiobook-ul respectiv, ce poate ţine loc de lectură înainte de culcare, pe site pot fi vizualizate si videobook-urile răsfoibile, primele creaţii de acest tip din România, prin care copiii pot urmări în voie pe monitor ilustraţiile, acest lucru ajutându-i să parcurgă mai uşor povestea în paralel cu coloana sonoră (în modul full screen).

Videobook

Ne face plăcere să vă oferim un videobook interactiv cuprinzând întregul volum Alice – repovestită pentru copiii de grădiniţă de către însuşi Lewis Carroll. Iar dacă veţi mări cartea pe tot ecranul (cu comanda „View in full screen”), veţi putea asculta şi coloana sonoră a CD-ului, chiar în timpul lecturii. Vizionare plăcută!

Scroll to Top