Despre Mediamorphosis

Mediamorphosis este o societate cu răspundere limitată din România, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40 / 5790 / 2008 | CIF 23615498

Obiectul nostru principal de activitate îl reprezintă editarea de cărţi, dar ne preocupă în mod egal diverse proiecte online, precum şi alte activităţi menite să încurajeze lectura sau să ne satisfacă dorul de cărţi.

Scopul esenţial pentru care am realizat acest website a fost acela de a prezenta într-un mod unitar cărţile editurii Mediamorphosis, colecţiile ei şi, mai ales, pe autorii care ne-au încredinţat cu drag şi cu încredere operele lor. Pe cât posibil, fiecare prezentare de carte va cuprinde linkuri către mai multe magazine online de unde o veţi putea achiziţiona de oriunde din lume. Treptat, vom încerca să realizăm ediţii electronice (pentru dispozitivele şi aplicaţiile Kobo, Kindle sau Google Play Books).

În paginile blogului vom anunţa periodic reducerile şi ofertele speciale ale distribuitorilor noştri, precum şi toate noile apariţii. Pentru a păstra legătura vă invităm să vă abonaţi la fluxul nostru RSS sau să ne urmăriţi pe diversele reţele sociale unde comunicăm public: Google+, Issuu, Facebook, Pinterest sau Twitter.

De asemenea, veţi găsi separat, folosind meniul din partea de sus, exemple cu booktrailer-ele realizate de noi şi cu proiectele de website-uri în care ne-am implicat. Un loc aparte în meniu îl ocupă librăriile şi magazinele care distribuie cărţi şi produse Mediamorphosis. Sperăm să vă placă!

*

Sediul social al editurii Mediamorphosis este în București, str. Cezar Bolliac, nr. 30, sector 3, cod 030912

Pentru contact prin e-mail, vă rugăm să folosiți formularul din dreapta acestei pagini.